Mekabox

Workshop and Services for OldTimers

DE oplossing voor uw voorouderlijke en sportieve voertuigen!

Mekabox biedt een werkplaats die gespecialiseerd is in oldtimers en alle diensten die nodig zijn voor het gebruik ervan.

De Werkplaats

Onze zeer complete en professionele werkplaats is gevestigd in Brussel en deelt zijn lokalen in samenwerking met de showroom van Automeetic, een makelaar gespecialiseerd in oldtimers.

Oudere auto’s vereisen constante aandacht en moeten regelmatig worden onderhouden, gerepareerd, gerestaureerd of verbeterd. Dit zijn de missies van Mekabox! De workshop is dienovereenkomstig georganiseerd en kan aan deze verschillende behoeften voldoen. Zijn uitrusting, de professionaliteit van zijn dienstverleners, zijn vermogen om alle reserveonderdelen te leveren of te reviseren en om lak- of bekledingsafwerkingen te leveren, maken het tot een echt uitzonderlijke garage!

De medewerkers van Mekabox en zijn managers staan allemaal aan de basis van de voorouderlijke autoliefhebbers. In staat om dankzij hun opleiding, ervaring en enthousiasme elke mechanische uitdaging aan te gaan. De multidisciplinaire leveranciers van Mekabox zijn zorgvuldig geselecteerd en completeren de omvang van de totale dienstverlening aan onze klanten.

Naleving van de oorsprong, respect voor oude methoden en het systematisch zoeken naar de meest authentieke oplossing bepalen ons dagelijks handelen. Wij informeren onze klanten in de grootst mogelijke transparantie over de evolutie en de keuzes die gemaakt moeten worden voor het werk aan het object van hun passie. “Doe wat je zou doen voor jezelf” is ons motto!

MEKABOX heeft ook de essentiële leveranciers voor renovaties van het type “Concours”, met name op het gebied van carrosserieën en bekleding. En levert ook secundaire diensten zoals transport, pechverhelping, levering van accessoires, schoonmaak, etc…

Diensten

De ambitie van Mekabox is om eigenaren van klassieke voertuigen een zo compleet mogelijke dienstverlening te bieden. Een complete werkplaats maar ook aanvullende diensten en accessoires.

Onderhoud - Reparatie - Restauratie - Verbetering

De werkplaats verwelkomt en voert alle noodzakelijke handelingen uit voor uw klassieke auto's

Extra diensten

Bij Mekabox zijn de volgende aanvullende diensten beschikbaar: pechverhelping, slepen, vervoer, afdekking, detaillering, expertise, technische controle

Extra accessoires

De volgende extra accessoires zijn bij Mekabox verkrijgbaar: Kent onderhoudsproducten, standaard en op maat gemaakte dekzeilen, voorouder-specifieke laders, diverse vloeistoffen en anti-diefstal geolocatoren.
Piece_1

Breed scala aan onderdelen

Mekabox heeft oplossingen voor de levering van onderdelen voor alle automodellen en merken

Mechanic_1

Een team van specialisten

Hoogwaardige monteurs met ervaring in oldtimers zijn beschikbaar

Car repair

Zorgvuldige service

Onze teams worden gedreven door een passie voor oldtimers, wat een nauwgezette service garandeert

Fichier 5

Een volledig uitgeruste werkplaats

Het gereedschap, de liften, de beschikbare machines garanderen aangepaste interventies

Bezoek ons !

38 Frans van Cutsemstraat
B-1140
EVERE

Mandag - Vrijdag :

09:00 - 12:30
13:30 - 17:30
Of op afspraak

Contacteer ons !

Sébastien Wouters

Tel :+32 499 299 023
Mail : sw@mekabox.be